Iraqi Reacherer Repositories
Home
(current)
Collections
اسم الجامعة
الوصف التعريفي
المجال العلمي
التصنيف القياسي للموضوع
سنة اعداد البحث
لغة البحث
حالة النشر
Home
Creator info
عمار بدران رمضان خليل التميمي
Go
Found 3 results ...
A study of the protective properties of iraqi olive leaves against oxidation and pathogenic bacteria in food applications
By: عمار بدران رمضان خليل التميمي
University: University of Basrah
,
College: الزراعة
,
Department: علوم الأغذية
Electric field applications on dried key lime juice quality with regression modeling
By: عمار بدران رمضان خليل التميمي
University: University of Basrah
,
College: الزراعة
,
Department: علوم الأغذية
A Comprehensive Review on Infrared Heating Applications in Food Processing
By: عمار بدران رمضان خليل التميمي
University: University of Basrah
,
College: الزراعة
,
Department: علوم الأغذية